AirPlus International rondt de overname van BCC Corporate af

OVERZICHT
22.11.2017


Nicolas Ancot en Michael Fürer aangesteld als Managing Directors voor BCC Corporate in een veelbelovende Belgische markt die groeit ondanks uitdagende omstandigheden.


AirPlus International, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen, kondigt vandaag aan dat de overname van BCCC werd afgerond. BCC Corporate is de Belgische uitgever van Visa en MasterCard en voormalig dochteronderneming van Alpha Card Group.


Het overnameproces werd opgestart in januari 2017 en past binnen de Europese groeistrategie van AirPlus voor virtuele en mobiele betaaloplossingen. “De veranderingen in de Europese regelgeving rond betaalkaarten betekent dat verschillen tussen grenzen en landen rap vervagen. Daardoor ziet  de sector zich genoodzaakt zich snel aan te passen. We vinden dat het tijd is onze klanten producten en diensten aan te bieden die internationaal gestandaardiseerd zijn. De overname van BCCC is een belangrijke stap in die richting. De overname biedt voordelen voor de klanten van BCCC, zij kunnen hun vertrouwde product blijven gebruiken en krijgen tegelijkertijd toegang tot het volledige aanbod  van AirPlus-oplossingen”, legt Patrick W. Diemer uit, voorzitter van de Raad van Bestuur van AirPlus International.


Voortbouwend op hun jarenlange ervaring in de sector van betaaloplossingen voor kosten van zakelijk reizen, is het de ambitie van de twee nieuwe Managing Directors , Nicolas Ancot en Michael Fürer, de activiteiten van AirPlus en BCCC in de Benelux verder uit te bouwen. Het volledige team van BCCC wordt versterkt met nieuwe, nog aan te werven medewerkers. Om de synergie te bevorderen, zullen ze een kantoor delen met het huidige AirPlus België-team.